2013-01-07

Män som hatar bajs.

Inte mycket till virkningsbloggande idag, har bara hunnit med ett par blåa rader på ett blivande kuddfodral byggt på rutor med blommor i mitten. Fick lite mycket att göra, och det var nog lika bra, har ont i handleder och fingrar av allt virkande. Allt för konsten!

Rakel gav mig en present på sin sexveckorsdag: tillfälle att både duscha och sedan dammsuga i morse. En sån snäll och förutseende bebis, precis vad jag ville ha!

Har hängt med min vän Lovisa idag och gjort det vi brukar, fnissa åt fåniga ord (orglar), fixa mat och prata en massa. Vi var ute en sväng med barnvagnen också.

Ooh. Jag tittade på halva Harry Potter och den Flammande Bägaren idag. Åh vilken film!

Jag antar också att någon kanske funderar över rubriken. Män som hatar bajs. Say what? Som förklaring kan jag rekommendera en lek: man tar olika film- och boktitlar och byter ut ett ord i titeln mot bajs. Exempel: Harry Potter och de Vises Bajs. (hahaha), eller: Flickan som lekte med bajset (höhö), eller varför inte: Sagan om konungens bajs(!). Ungefär så oanständig och omogen kan man vara ibland. Ha så roligt!

Nu när jag tänker efter så vet jag en till lek av ungefär samma karaktär, men den tar vi en annan dag.

Barnet sover på mitt bröst, i morgon ska jag till kören.

Hurra och godnatt!

Ps/ Bajset från Azkaban!

1 kommentar:

  1. Vill bara bara säga tack för titten och grattis till bebisen! Hittade hit genom kommentarsfältet hos Attic 24.

    SvaraRadera