2012-11-19

BF + 2

Jaha. Goddag goddag.

....

Jag är lite ur gängorna, för bebisen är försenad och det gör mig ledsen och trött. Och sen har jag inte stickat eller virkat på några dagar så jag har inget nytt och spännande att visa upp. I förra veckan gjorde jag visserligen klart Hermione-mössan, men den ska ges bort i julklapp så den vågar jag inte visa.

Det här med att vänta på en försenad bebis är väldigt jobbigt, och hjärnan börjar busa med en. Saken är ju att jag går runt och väntar på att nåt ska hända, då blir det så spänt och krångligt. Så idag när jag under en läs-stund hörde hissen tänkte jag "Åh - det kanske är bebisen!"

Har ni hört talas om gravidhjärnan? Den har nog dykt upp hos mig nu.

Knåpade i alla fall ihop några stickmarkörer innan jag gjorde Hermione-mössan. Tadaah!

4 kommentarer:

 1. jätte fina är de!
  Claudia, sluta vänta, du blir tokig av det! Du vet att bebisen kan komma när som helst, då är det bättre att vara upptagen. Väntande tär på krafterna; spara de till det viktiga ögonblicket. Allt blir ändå som det ska ...
  kram
  din svärmor

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig, bästaste vän. Snart bäbis.

  SvaraRadera
 3. Vet precis hur du känner dig! Finn låg ju i magen 14 dagar extra och jag blev TOKIG av alla som frågade om han kommit. Jag överlevde genom att spela bejeweled på datorn & lyssna på radio, äta goda saker och beklaga mig för Magnus. Men den kommer strax & vänder uppochner på era världar :)
  Många kramar!
  Momo

  SvaraRadera
 4. Jo för bebisar kommer nuförtiden med hissen, eftersom inte många har skorstenar längre, så storken tar hissen. :) Grattis käraste svägerska!

  SvaraRadera