2012-01-23

Teknik: bajs eller godis?

Jag tycker om när jag just har städat klart hemma och sätter mig ner i köket och blir alldeles villrådig för att det inte finns något kvar att göra. Jag tycker om när deg jäser och lyfter bakduken. Jag tycker väldigt mycket om när det inte snöar.

Jag tycker inte om att vara laktosintollerant. Jag tycker inte heller om slarviga grannar i tvättstugan. Och jag tycker verkligen inte om snö.

Däremot vet jag inte riktigt vad jag tycker om faktumet att tekniken ständigt blir bättre. Utan den: inget Spotify, inget Skype. Men inte heller skulle någon bli beroende av Facebook. Utan tekniken kanske människor skulle spendera lite mer tid med att stirra in i varandras ögon istället för att stirra in i en skärm? Själv är jag inte mycket bättre. Har just blivit med iPhone, och kära nån en sån aktiv relation vi har fått. Vi hänger hela tiden, iPhone och jag.

Har ni varit med om när man kliver in i en smockfull tunnelbanevagn och upptäcker att det är lika tyst där inne som i ett bibliotek? Det är både häftigt och läskigt.


Bra, då har vi lärt känna varandra lite bättre.


1 kommentar:

  1. Hej Claudias huvud. Hoppas det inte snurrar för hastigt här, och att det ibland råder tystnad och lugn och ro också.
    ska bli trevligt att läsa dock. Kram
    M

    SvaraRadera