2012-12-29

Vakendrömmar

Nu har jag varit mammaledig ett litet tag. Så pass att en slags rutin börjar utkristallisera sig; ingen aktivitet före kl tolv på dagen. Jaha jaha. Det är bara att finna sig i att Rakel äter som mest mellan tio och tolv och då är det tur om man hinner slänga i sig lite frukost mellan varven.

Plusgrader idag - yes! Snöröjningen i den här staden har inte varit nåt att hänga i granen, och för Rakels del har det inneburit att barnvagnsåkande varit ungefär lika komfortabelt som en resa i torktumlare. Nu kanske det smälter bort i alla fall.

Grov abstinens förresten. Från träning och gymmet. Inatt låg lilla fröken och kittlade mig i sidan med små tår så att jag inte kunde sova. Istället för att vara irriterad låg jag och tänkte på bänkpress och skivstänger. I februari öppnar de mitt gymkort igen och då äntligen(!) ska jag släpa min trötta post partum-kropp till gymmet och skaffa lite träningsvärk! Längtar!

Tills vidare blir det torktumlarpronenader i snömodden.

Såhär kan det se ut en kväll hemma hos oss:

2 kommentarer:

  1. Underbar bild! Rakel får växa upp i musik! Jag minns när min mamma satte sig vid pianot och spelade. Vi samlades runt henne och sjöng. Underbara minnen.

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År mina Alla barn och barnbarn!

    SvaraRadera